Η δήμαρχος Τήλου για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: “Πέρασα δύσκολα, ήρωες οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ”

Η Μαρία Καμμά περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε παλεύοντας με τον ιό παρέα με τον πατέρα της. Εξήρε το προσωπικό του νοσοκομείου της Ρόδου.

Η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά περιέγραψε, μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, την περιπέτεια της με τον κορονοϊό. «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς ο τριπλός εμβολιασμός μου, αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου Ρόδου, που δουλεύει με αυτοθυσία με βοήθησαν και ετοιμάζομαι να πάρω εξιτήριο» ανέφερε σήμερα μιλώντας για τις δύσκολες ώρες, εμφανώς καταβεβλημένη.

“Πρώτα νόσησε η μητέρα μου, που ήρθε από τη Ρόδο στην Τήλο. Στη συνέχεια ακολούθησε ο πατέρας μου ο οποίος λόγω μιας σοβαρής ασθένειας από την οποία πάσχει, μεταφέρθηκε με κάψουλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Λίγο μετά έμαθα ότι αρρώστησα και εγώ» ανέφερε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου περιγράφοντας την αρχή της οικογενειακής της περιπέτειας.

Έμεινα στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα μου –συνέχισε η δήμαρχος- επειδή χρειάζεται ειδική φροντίδα. Ενώ πίστευα ότι θα περνούσα τον κορονοϊό ελαφρά, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο δεξιό πνεύμονα μου με αποτέλεσμα να περάσω δύσκολα. Πρέπει να σας πω, ότι άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις…

Ευτυχώς τόσο ο εμβολιασμός μου όσο και το προσωπικό, το ελάχιστο που έχει απομείνει, με βοήθησαν και σήμερα ετοιμάζομαι μαζί με τον πατέρα μου να πάρουμε εξιτήριο. Στον πατέρα μου χορήγησαν μονοκλωνικά αντισώματα, ήταν ο πρώτος που τα έλαβε στη Ρόδο και σήμερα είναι καλύτερα από πριν.

Κλείνοντας την συζήτηση μαζί μας, η δήμαρχος Τήλου ζήτησε την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ για τους γιατρούς και το προσωπικό σημείωσε, ότι υπερβαίνουν τους εαυτούς τους για να βοηθήσουν τους ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest