Η αστυνομία γνωρίζει τους βιαστές της Τοπαλούδη – “Νησί των βιαστών” αποκαλεί τη Ρόδο η μητέρα της

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη επέστρεψαν στη Ρόδο, προκειμένου να καταθέσουν και να αποκαλύψουν το κύκλωμα των βιαστώνΤρεις υποθέσεις έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών στη Ρόδο για το κύκλωμα που φαίνεται ότι βίαζε κοπέλες.

«Κατέθεσα στη μνήμη του παιδιού μου», είπε η μητέρα της Ελένης στο STAR.

Η ασφάλεια Ρόδου ξέρει τα ονόματα των βιαστών της Τοπαλούδη

Δύο είναι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τρεις οι ύποπτοι για τον βιασμό της πριν από έναν χρόνο. Η Κούλα Τοπαλούδη βρήκε ποιοι φέρονται να βίασαν την κόρη της πριν από έναν χρόνο και πλέον ξέρει και η Ασφάλεια Ρόδου.

«Απειλούσαν το κορίτσι μας»

Οι νεαροί μετά τον βιασμό απειλούσαν την 21χρονη μέσω μηνυμάτων. Τα μηνύματα αυτά έχουν δοθεί στην ανακρίτρια Ρόδου. Είναι τα μηνύματα που εξηγούν γιατί η Ελένη δεν κατήγγειλε ποτέ τον βιασμό της στην αστυνομία της Ρόδου .

Πατέρας Ελένης: Συνδέεται ο βιασμός της με τη δολοφονία της

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, οι τρεις βιαστές έχουν σχέση με τον έλληνα κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης ΤοπαλούδηΚατάγονται από την ίδια περιοχή της Ρόδου. Είναι συνομήλικοι κι έκαναν παρέα.

«Εγώ πιστεύω ότι μέσω της ψυχολογικής πίεσης… συνδέονται τα γεγονότα με το συγκεκριμένο συμβάν του Νοεμβρίου», λέει η Κούλα Τοπαλούδη, η οποία υποστηρίζει ότι αν τα ήξερε νωρίτερα «θα είχα το παιδί μου, δε θα ήταν νεκρό».

Σοκ από το κύκλωμα των βιαστών στη Ρόδο

Στις δυο αυτές υποθέσεις ήρθε να προστεθεί και ο βιασμός της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες από τον αλβανικής καταγωγής, φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης και έναν Ρομά. Σε λιγότερο από τρεις μήνες η Ασφάλεια Ρόδου βρίσκεται μπροστά σε νεαρούς που βιάζουν κορίτσια. Τα στόματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο.

Έλληνας και Αλβανός δε θέλουν να έχουν καμία επικοινωνία μέσα στις φυλακές

Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι της Ελένης, ο Έλληνας και ο Αλβανός παραμένουν στον χώρο υποδοχής στις φυλακές Γρεβενών. Ο δικηγόρος του 19χρονου, Στέλιος Κιουρτζής, αποκαλύπτει στο STAR: «Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον συγκατηγορούμενό του. Δηλώνει μετανιωμένος».
Οι γονείς της Ελένης μετά την κατάθεση των στοιχείων για τους βιαστές επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Διδυμότειχο.

Πηγή : star.gr