Η Αναστάζια της Κω είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς – Στο κάδρο των ερευνών και ένας Ελληνας

Πολύωρη ήταν η κατάθεση που έδωσε ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Κω, μετά από μέρες εξαφάνισης, όπως αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί εξετάζεται από τις αρχές ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής, ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ένα προφίλ, που φέρεται να ανήκει στην άτυχη Αναστάζια, σε πολωνικό site συνοδών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στο “κάδρο” της υπόθεσης υπάρχει κι ένας Έλληνας, ενώ έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής έξι καταθέσεις.

Το κινητό της 27χρονης Αναστάζια εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τη συνδρομή και ειδικού από το ηλεκτρονικό έγκλημα, ώστε να διαπιστωθεί αν το προφίλ ήταν πράγματι δικό της, οι επαφές, αλλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων, εντός της ελληνικής επικράτειας. Όσον αφορά στην απουσία της κάρτας SIM, την οποία ο δολοφόνος εξαφάνισε, ο κ. Μπαλάσκας ήταν ξεκάθαρος πως τα κινητά “μιλάνε”.

Καλλιακμάνης: Ελέγχονται οι πληροφορίες

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα από τους παρουσιαστές της εκπομπής “Κοινωνία Ωρα MEGA”, είπε πως ισχύει ότι υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες, όμως προς το παρόν ελέγχονται.

Ο ίδιος τόνισε ωστόσο, πως δεν είναι απίθανο, άγνωστοι να έχουν υποκλέψει τις φωτογραφίες της 27χρονης και να τις έχουν χρηστιμοποιήσει σε σάιτ γνωριμιών.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest