Γλυκά Νερά: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί», λέει ο δολοφόνος της Καρολάιν από τη φυλακή

ΟΜπάμπης Αναγνωστόπουλος που δολοφόνησε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μίλησε μέσα από τη φυλακή λέγοντας πως θρηνεί για ό,τι έχει συμβεί.

O καθ’ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είπε στο Star και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα: «θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή.

Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Γλυκά Νερά: Πιθανόν και σήμερα η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας
Σήμερα ή το αργότερο έως τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελέως για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του παιδιού της Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον Ant1, ανέφερε ότι «από την πλευρά του κ. Αναγνωστόπουλου υποβλήθηκε ένα αίτημα για να εκδοθεί διάταξη για συνεπιμέλεια. Δηλ. το παιδί να είναι έξι μήνες στην Αθήνα από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και έξι μήνες στην Αλόννησο, Απρίλιο με Οκτώβριο. Αυτό έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Συνήθως και οι δικαστές προσπαθούν και επιδιώκουν να μην ταλαιπωρείται το παιδί ούτε με μετακινήσεις ούτε με συχνές αλλαγές περιβάλλοντος. Το παιδί αλλάζοντας σπίτι και περιβάλλον ανά εξάμηνο δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί πουθενά. Δεν θα έχει καμία βάση».

Παράλληλα ο δικηγόρος πρόσθεσε: «εμείς ζητήσαμε την επιμέλεια και με δεδομένο ότι η άλλη οικογένεια έχει σπίτι στην Αλόννησο και εφόσον το επιθυμεί, είναι πολύ πιο εύκολη η μετακίνηση της γιαγιάς και του παππού από την Αθήνα στην Αλόννησο παρά να μετακινείται το μωρό. Μπορούν να έρχονται να το βλέπουν όποτε θέλουν. Η μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάνα ουδέποτε αρνήθηκε ή θα αρνηθεί την επικοινωνία σε περίπτωση που της ανατεθεί η επιμέλεια του παιδιού. Θα είναι ελεύθερη η επικοινωνία. Θα έρθουν για παράδειγμα οι παππούδες στην Αλόννησο; Θα πάρουν το παιδί να το δουν και μια και δύο ημέρες και όσες θέλουν, δεν υπάρχει αντίρρηση».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This