Γλυκά Νερά – Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον συζυγοκτόνο – Η παράλληλη σχέση, τα κρυφά σημειώματα και οι εμμονές

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, από άτομα που ήταν στον ευρύτερο κύκλο του, είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Φίλος του προφυλακισθέντος μίλησε στο MEGA και αναφέρθηκε σε άγνωστα, μέχρι στιγμής, στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση, ενώ σε αποκαλύψεις προέβη και η φίλη του καθ’ ομολογία δολοφόνου. Μία γυναίκα με την οποία φέρεται να διατηρούσαν επαφές.

«Είχε παράλληλη σχέση, ίσως γι’ αυτό παντρεύτηκε κρυφά»

Σε ό,τι αφορά στον φίλο του συζυγοκτόνου, είπε τα εξής: «Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο» επεσήμανε το εν λόγω άτομο.

Όσον αφορά στη σχέση και τον γάμο με την Καρολάιν, σημείωσε πως όλα έγιναν πολύ ξαφνικά.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» είπε και χαρακτήρισε τον συζυγοκτόνο ένα «ανώριμο, επιπόλαιο παιδί».

«Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» διερωτήθηκε αναφορικά με το φριχτό έγκλημα.

Ερωτώμενος για το εάν είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ για να ασκήσει το επάγγελμα του πιλότου, σημείωσε: «Κάνουν ένα τεστ με τον ψυχίατρο του Γ.Ν.Α. στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής. Αυτό δεν λέει όμως τίποτα. Μετά από πέντε χρόνια, μπορεί να τρελάθηκε αυτός».

«Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη, η Καρολάιν τα ήξερε όλα»

Από την πλευρά της, η γυναίκα με την οποία είχε σχέση ο Αναγνωστόπουλος στο παρελθόν αποκάλυψε:

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του» επεσήμανε η εν λόγω γυναίκα και εξήγησε:

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω».

Όπως εξήγησε, το τελευταίο εξάμηνο, πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν, είχε δει και πάλι εμμονικές συμπεριφορές από τον συζυγοκτόνο.

«Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης» ισχυρίστηκε.

«Βρήκε στο tablet μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε» φέρεται να της είχε πει ο προφυλακισθείς, ενώ η ίδια επεσήμανε πως πριν από περίπου έναν χρόνο «έστησε το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;»

Πηγή: mega

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest