Γκάλης από τη Ρόδο: «Αισθάνομαι όλη την Ελλάδα δική μου, με συγκινεί η αγάπη του κόσμου» – Βίντεο

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στη Ρόδο το “Nick Galis International Tournament” και δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Γκάλης.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ επισκέφτηκε τη Ρόδο, το νησί που γεννήθηκε ο πατέρας του πριν φύγει με ιταλικό διαβατήριο για τις ΗΠΑ όπου και γεννήθηκε ο Νικ,  είδε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ και αποθεώθηκε από τον κόσμο. 

Μιλώντας στην κάμερα του ACTION24  έκανε αναφορά στην αγάπη που δέχεται από τον κόσμο όπου και να πάει στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Γκάλης:

Κλείσιμο«Είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν αθλητή. Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η αγάπη του κόσμου. Μετά από τόσα χρόνια που έχω σταματήσει συνεχίζεται αυτή η αγάπη και με συγκινεί πάρα πολύ.

Αισθάνομαι όλη την Ελλάδα δική μου. Ο μπαμπάς μου είναι από την Ρόδο, εγώ μεγαλούργησα στην Θεσσαλονίκη. Αισθάνομαι Έλληνας και αγαπάω τη πατρίδα μου». 

Για το στιλ που θα είχε σήμερα σαν παίκτης: «Δεν θα άλλαζα πολύ στιλ σήμερα. Η φαντασία έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο. Προσπαθούσαμε και για τους θεατές να παίξουμε φαντεζί μπάσκετ. Οι παίκτες σήμερα είναι πολύ γυμνασμένοι και αυτό υστερεί λίγο στο φαντεζί παιχνίδι, αλλά γίνονται ωραίοι αγώνες». 

Για τη συμβουλή του στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας: «Η συμβουλή είναι να παίζουν και να αγαπάνε την φανέλα. Να γυμνάζονται περισσότερο από αυτό που πρέπει. Βήμα βήμα πρέπει να βλέπεις κάθε παιχνίδι σαν τελικό». 

Διαβάστε επίσης: Ποιον Θεωρείτε Καταλληλότερο Για Δήμαρχο Ρόδου; (7η Έρευνα) – Ψηφίστε !

Pin It on Pinterest