Γυρίσματα ταινίας διεθνούς συμπαραγωγής Ελλάδας και Φιλανδίας στην Κω «Adventure in Greece»

Με δροσερό αεράκι και αιγαιοπελαγίτικο ήλιο έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Adventure in Greece» στην Κω. Πρόκειται για μια ταινία διεθνούς συμπαραγωγής Φινλανδίας και Ελλάδας, που αποτυπώνει με τρόπο χαρακτηριστικό το ελληνικό καλοκαίρι στο πανέμορφο αυτό νησί, με σκηνοθέτη τον Φινλανδό Taavi Vartia.

n

n

Το καστ απαριθμεί όλη την αφρόκρεμα των ελλήνων ηθοποιών με τις συμμετοχές των: Ορφέα Αυγουστίδη, Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Στάνκογλου, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ναταλία Δραγούμη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Την παράσταση κλέβει η μικρή Ιφιγένεια Τζόλα που μάλλον μεγάλωσε μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Το Νησί».

n

Με γυρίσματα στους σπάνιους αρχαιολογικούς χώρους και στα γραφικά σοκάκια του νησιού, προβάλλονται με τον καλύτερο τρόπο οι ελληνικές τουριστικές ομορφιές.

n

Πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας από τη Φινλανδία που περνά στην Κω τις πρώτες της κοινές καλοκαιρινές διακοπές. Ο 14χρονος Toni, ο 12χρονος Aleksi και ο 10χρονος Veeti είναι τα τρία ετεροθαλή αδέλφια γνωρίζουν στο νησί την όμορφη κόρη του Τόλη και της Ελένης, την Ανδριάνα, η οποία είναι έμπειρη δύτρια, παρά την ηλικία της. Όταν τα τρία αδέλφια από τη Φινλανδία ανακαλύπτουν ότι η γοητευτική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι τον χαμένο θησαυρό ενός θρύλου του νησιού, τότε κινούν γη και ουρανό για να τη σωσούν. Οι μικροί ήρωες ζουν τη δική τους περιπέτεια στην Ελλάδα, με φόντο το ηλιόλουστο, άκρως καλοκαιρινό νησί της Κω.

n

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να τελειώσουν στις αρχές του Ιουνίου.

πηγή: athensvoice.gr

Pin It on Pinterest