Κοσμοσυρροή στην Γιορτή Πορτοκαλιού στα Μάσσαρι ! Φωτογραφίες & Βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος για 8η συνεχή χρονιά, η Γιορτή Πορτοκαλιού στο χωριό Μάσσαρι στο ξωκλήσι του Άη Γιάννη ! Από τις 12 το μεσημέρι, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη σε μια γιορτή που συνδύαζε την παράδοση με τις γεύσεις και τα αρώματα του πορτοκαλιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωση, υπήρχε μουσική από παραδοσιακή ορχήστρα ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μασσάρων “Το Καμείρι” προσέφερε στον κόσμο  δωρεάν παραδοσιακά εδέσματα με γεύση πορτοκάλι  και άφθονο φρέσκο χυμό πορτοκάλι! Παράλληλα λειτουργούσε παζάρι με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα από τον Σύλλογο.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος με τα χορευτικά τους συγκροτήματα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σορωνής “ΑΜΠΕΡΝΑΛΛΙ”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίπολης ” Άγιος Μηνάς”, ο Σύλλογος Πατμίων Ρόδου “Ο ΟΣΙΟΣ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ”, ο Σύλλογος Νεολαίας Αφάντου “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λάρδου “ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανάληψης Ρόδου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μασσάρων “ΤΟ ΚΑΜΕΙΡΙ”. Σε όλους του συλλόγους απονεμήθηκε αναμνηστικό.

Όσοι βρέθηκαν στα Μάσσαρι σήμερα απόλαυσαν μια ηλιόλουστη μέρα με πολύ κέφι, χορό και αρώματα πορτοκαλιού ! Ευχαριστούμε τους Μασσαρενούς  για την άψογη φιλοξενία τους !

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη γιορτή και βίντεο με στιγμιότυπα:

rodosreport.gr