Γιώργος Υψηλάντης: “Εύχομαι η επιλογή του Ροδιακού λαού να αποδειχθεί προς το συμφέρον του τόπου”

“Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες του πρώτου γύρου χωρίς πικρίες και μικροψυχίες. Εύχομαι η επιλογή του Ροδιακού λαού να αποδειχθεί προς το συμφέρον του τόπου.

Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κι εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους ενεργούς πολίτες του νησιού, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που για μια σειρά λόγους έκαναν διαφορετικές επιλογές. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους, με την ενεργή και αγωνιστική μας παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και την ουσιαστική ενασχόληση μας με τα προβλήματα του τόπου. Θα τους εκπροσωπήσουμε επάξια! Δεν μας είδαν μόνο προεκλογικά, θα μας βλέπουν και την επόμενη μέρα!

Για εμάς η εκλογική διαδικασία δεν ήταν ήτανε τίποτα περισσότερο από ένα στάδιο, στην ουσία η απαρχή μιας πορείας ανατροπής του συστήματος που βαραίνει με την παρουσία του αυτόν τον τόπο. Θέλαμε να αντλήσουμε μεγαλύτερη δύναμη από το Ροδιακό λαό. Δεν το πετύχαμε. Γνωρίζουμε όμως ότι τα κάστρα δεν πέφτουν με μια ντουφεκιά! Θα συνεχίσουμε.

Αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα που χτίσαμε, αισθάνομαι τιμή και απεριόριστη εκτίμηση για τον καθένα τους χωριστά! Τους ευχαριστώ για το ότι στάθηκαν και θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα μου.

Περήφανος αισθάνομαι και για τον καθαρό και έντιμο αγώνα που δώσαμε σ’ αυτές τις εκλογές, διδάσκοντας ήθος, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια! Ας μείνει κι αυτό παρακαταθήκη στα πολιτικά δεδομένα του νησιού μας!

Ευχαριστώ όσους με οποιοδήποτε τρόπο μας συμπαραστάθηκαν σ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία, είτε ως εθελοντές στις καθημερινές μας δραστηριότητες, είτε ως εκλογικοί μας αντιπρόσωποι. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τον δημοσιογραφικό κόσμο, που μας αντιμετώπισαν με εντιμότητα, συμπάθεια και κατανόηση.”

Pin It on Pinterest