Γιώργος Χατζημάρκος: Ανησυχία ειδικά σε Κάλυμνο, Σύρο και Ρόδο

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, μας ενημέρωσαν, τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, για την επιδημιολογική κατάσταση σε όλες τις περιοχές.

Η αύξηση των κρουσμάτων δημιουργεί ανησυχία, ειδικά σε Κάλυμνο, Σύρο και Ρόδο στο Νότιο Αιγαίο. Ο κορωνοϊός αποδεικνύεται διεθνώς ένας ύπουλος εχθρός που εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή χαλάρωσης ή αδυναμίας.

Με όλο τον κόσμο στο κόκκινο, δοκιμάζονται χιλιάδες μοντέλα διαχείρισης και βέβαια οι αντοχές μας. Με την φυσιολογική κόπωση σε όλο τον κόσμο να γίνεται βαριά, μπαίνουμε σε μια περίοδο αυτής της κρίσης. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία λίγο πριν το τέλος αυτής της πρωτόγνωρης μάχης και της οριστικής μας νίκης απέναντι στον κορωνοϊό και ξέρουμε οτι τα τελευταία βήματα είναι πάντα τα πιο κουραστικά.

Αλλά, δεν μπορούμε να μην δώσουμε τώρα τον καλύτερο εαυτό μας, πολύ περισσότερο εμείς που θέλουμε να κερδίσουμε και το στοίχημα της νέας τουριστικής περιόδου.

Ολοι ξέρουμε τι χρειάζεται για να φτάσουμε στον στόχο μας. Πάμε να κάνουμε αυτά τα τελευταία βήματα με επιμονή και προσοχή.