Σε γειτονιές της πόλης και σε χωριά πραγματοποιεί επισκέψεις ο Γιάννης Παππάς

Η  κρισιμότητα της κατάστασης και η  αστάθεια που δημιουργήθηκε στην Ελληνική Κοινωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ παρέα με την Χρυση Αυγή και τον ανεκδιήγητο πλέον Καμμένο Πάνο, να οδηγήσουν σε εκλογές την χώρα στην τόσο κρίσιμη φάση για την Ελλάδα, ενώ ο Ελληνικός λαός δεν το ήθελε είναι το μήνυμα που λαμβάνει ο Γιάννης Παππάς και οι συνεργάτες του στις περιοδείες και στις επισκέψεις σε χωριά του νησιού και στην πόλη της Ρόδου που πραγματοποιεί  αυτές  τις ημέρες.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τις Καλυθιές, την Ψίνθο, τ’ Αφάντου  τα Κοσκινού, την Σάλακο, την Εμπωνα και τον Άγιο Ισίδωρο ενώ παραβρέθηκε και παρακολούθησε στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο ΑΠΟΠΕΣ στην Πλατεία Αγίου Νικολάου την Κυριακή.
Σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στα τοπικά κανάλια, ο κ. Παππάς επανέλαβε την αναγκαιότητα να υπάρξει πολιτική και οικονομική σταθερότητα που μόνον η Ν.Δ. εξασφαλίζει αφού ο ΣΥΡΙΖΑ με τις εξαγγελίες του δημιουργεί αναστάτωση στις αγορές και ανασφάλεια στις επενδύσεις.
Ο κ. Παππάς συνεχίζει με επισκέψεις σε γειτονιές της πόλης ενώ πραγματοποιεί επαφές και συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.