Γιαγιάδες και παππούδες του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου εν δράσει….

Οι γιορτινές ημέρες είναι αγάπη, είναι μουσική, μυρωδιές, αγκαλιές και πάνω από όλα προσφορά. Ποιος άλλος ξέρει καλύτερα αυτό το μείγμα από τις Γιαγιάδες και τους Παππούδες;

Έτσι και εφέτος, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, οι γιαγιάδες και οι παππούδες του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για να ψάλλουν τα κάλαντα στους λιλιπούτιους μαθητές, να πουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια, αλλά και να φτιάξουν μαζί τους τα αγαπημένα γλυκά των Χριστουγέννων, τους κουραμπιέδες. Με την αρωγή και συνεργασία του Europe direct της ΑΝΔΩ ΑΕ επισκέφτηκαν τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Αγίου Νικολάου, Βορείου Ηπείρου και Χρίστου Τσιγάντε. Σταθμός τους, για πρώτη φορά, και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα», όπου μαζί με τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα.

Πρωταγωνίστριες στη γλυκιά και ζεστή δράση οι αντιδήμαρχοι κα. Άννα Ζωάννου και η κα. Βάσω Ξεπαπαδάκη, οι οποίες εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία, φαντασία και άπλετη αγάπη παντού.

Pin It on Pinterest

Share This