Για τους ανεμβολίαστους ισχύει το click away – Rapid test μόνο για να μπεις

Από αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα για τους αμεβολίαστους και ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το πώς επηρεάζεται η αγορά από αυτά αλλά και τη δυνατότητα αγορών των ανεμβολίαστων ή όσων δεν θέλουν να κάνουν rapid test.

Όπως εξήγησε o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (5/11) στο OPEN, τα καταστήματα, μπορούν να χρησιμοποιούν τη μέθοδο του click away.about:blank

«Δεν απαγορεύεται το click-away, επιτρέπεται. Το rapid test χρειάζεται για την είσοδο στο κατάστημα, αν δεν υπάρχει είσοδος στο κατάστημα, μπορούν να παραλάβουν στην είσοδο, να μην μπουν μέσα. Αν έχουν κάνει την παραγγελία τους, να τους το δώσουν όπως γινόταν την εποχή του click away. Αυτό επιτρέπεται», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Αν κάποιος πελάτης δεν θέλει ούτε να κάνει rapid test ούτε να “ασχοληθεί” με κανένα από τα μέτρα, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς να μπει στο κατάστημα. Έξω, σε ανοιχτό χώρο, δεν απαγορεύεται να είναι χωρίς rapid test, στον εσωτερικό χώρο πρέπει να το έχεις. Είναι μία επιλογή που μπορεί να υπάρχει και σε κανονικές συνθήκες».

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι: «Η κατεύθυνση που δίνω εγώ είναι ο κόσμος να εμβολιαστεί. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα κρίνει».

Πηγή: ant1

Pin It on Pinterest

Share This