Γαστρονομικά σεμινάρια στη Σύμη

To Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και το Δήμο Σύμης ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Τα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν, απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και στόχο έχουν την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και προϊόντων, ενσωματώνοντας σύγχρονες τάσεις και τεχνικές μαγειρικής.

Τα σεμινάρια θα διδάξουν οι chef Ευριπίδης Γκόγκος και Παραγυιός Βασίλειος και θα αφορούν στις κάτωθι θεματικές:

o ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ BRUNCH: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10/3/23 & 16.00-20.00

o AEGEAN CUISINE, παρασκευές ορεκτικών, ζυμαρικών και κυρίως πιάτων: ΣΑΒΒΑΤΟ, 11/3/23 & 11.00-16.00.

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, τα οποία χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pin It on Pinterest