Επικοινωνία του Δημήτρη ΓΑΚΗ με τους εκκαθαριστές για την Τράπεζα Δ/νήσου

Τηλεφωνική συνομιλία με τους εκκαθαριστές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου κ.κ. Ανδρουτσόπουλο και Πρίφτη είχε χθες 30.01.14, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης.

Ο βουλευτής ζήτησε να πληροφορηθεί από τους εκκαθαριστές σε ποιό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων που διέθεσαν οι μεριδιούχοι στην τελευταία ανεπιτυχή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και σε ποιές ενέργειες πρέπει να προβούν οι μεριδιούχοι ώστε να καταταγούν στους πιστωτές και να διεκδικήσουν το αναλογούν ποσό μετά την οριστική εκκαθάριση της Τράπεζας.

Οι κύριοι εκκαθαριστές διαβεβαίωσαν τον κ. Γάκη ότι η αποδέσμευση και επιστροφή των χρημάτων που διατέθηκαν για την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου γίνεται με γρήγορο ρυθμό και σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί.

Για το δεύτερο θέμα, παρότι για τους εκκαθαριστές δεν υπάρχει πρόβλημα, προτάθηκε να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος μεριδιούχος αντίστοιχο γραπτό αίτημα το οποίο θα απαντηθεί από τις νομικές υπηρεσίες. Ενέργεια στην οποία ο κ. Γάκης, ως μεριδιούχος της τράπεζας, προέβη για να υπάρξει η επίσημη απάντηση από τους εκκαθαριστές.

Pin It on Pinterest