Γ. Μητσού: …ότι η έκπτωση του Β. Καλοπήτα επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα είναι παραπληροφόρηση και πολιτικός εκβιασμός

Στο θέμα της έκπτωσης του Βάιου Καλοπήτα απο την θέση του λόγω εκλογικού κωλύματος, αναφέρθηκε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου Ιωάννης Μητσού.

Διάβασα με μεγαλη προσοχή την τοποθέτηση της παράταξης «Με δύναμη για την Ρόδο» και πραγματικά νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Η παράταξη αυτή αναφέρεται σε ηθική και υπακοή στη λαϊκή ετυμηγορία, αλλά οι πράξεις της αντικρούουν κάθε απόδειξη αυτών των αξιών. Η εγωκεντρική στάση της αντιπολίτευσης δεν ανταποκρίνεται σε καμία ηθική αρχή ή υποτιθέμενη υπακοή στη λαϊκή βούληση.

Οι κινήσεις κάποιων μελών της παράταξης αυτής μαζί με κάποιους γνωστούς αγνώστους «δημοσιογράφους» ότι η έκπτωση του κ. Βάιου Καλοπήτα επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα είναι απλά μια παραπληροφόρηση και ένας πολιτικός εκβιασμός. Το γεγονός ότι σύντομα θα ανακοινωθούν δεκάδες άλλοι έκπτωτοι από την παράταξη των «Ηθικών Δημοκρατών» αποδεικνύει την ανασφάλεια και την αντιδημοκρατική φύση των ενεργειών τους.

Ας τελειώσουμε πια με το θέατρο και τις προκλήσεις και ας επικεντρωθούμε στη δουλειά για τις ανάγκες του τόπου μας. Οι πολίτες μας δεν έχουν χρόνο για πολιτικά παιχνίδια. Είναι καιρός να σταματήσουν οι υποκριτές πολιτικοί να μας προκαλούν και να μας επιτρέψουν να εργαστούμε για τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας, που είναι παρά πολλές και επείγουσες.

Υ.Γ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!

#ΑλεξανδροσΚολιαδης#ΕΝΑ#Ροδος

Pin It on Pinterest