ΑΣΙΑΘ Ρόδου “Φθινοπωρινό Κύπελλο 2014”

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΑΣΙΑΘΡ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) διοργανώνει ιστιοπλοϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν την φθινοπωρινή περίοδο. Η σειρά αυτή των αγώνων θα αποτελείται συνολικά από 2 ιστιοδρομίες αγώνων τύπου όρτσα πρίμα & παράκτιων διαδρομών και θα έχει την επωνυμία “Φθινοπωρινό Κύπελλο 2014”. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου.
Η αρχή γίνεται την προσεχή Κυριακή, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον Κόλπο της Ιξιάς. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00π.μ. στην περιοχή “Κάτω Πέτρες”.
Η Συγκέντρωση Κυβερνητών για τον αγώνα θα γίνει την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 21:30 στα γραφεία του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μανδρακίου. Στην συγκέντρωση θα δοθούν από την Επιτροπή Αγώνα οι απαραίτητες οδηγίες και διευκρινήσεις στους κυβερνήτες και στα πληρώματα και επίσης θα παραδοθούν και οι οδηγίες πλου.
Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του “Φθινοπωρινού Κυπέλλου 2014 ΑΣΙΑΘΡ” καθώς και οι οδηγίες πλου του πρώτου αγώνα θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ – www.asiathr.gr

Pin It on Pinterest