Αεροπλάνο «έχασε» τμήμα του φτερού του εν πτήσει!

Επέστρεψε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Πολλά μπορούν να συμβούν στη διάρκεια μιας πτήσης αλλά σίγουρα δεν είναι σύνηθες οι επιβάτες να βλέπουν τμήμα του φτερού να… «κρεμάει» λίγο μετά την απογείωση! Συνέβη ωστόσο σε πτήση της CityJet από το Λονδίνο με προορισμό τη Φλωρεντία και περισσότερους από 60 επιβάτες.

Το τμήμα του φτερού που αποκολλήθηκε έμεινε να αιωρείται όσο το αεροσκάφος γύριζε επειγόντως πίσω στο αεροδρόμιο από όπου είχε απογειωθεί.

Παρά τη ζημιά, ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος ομαλά και με ασφάλεια ύστερα από συνεχή επικοινωνία με την υπηρεσία εδάφους και ειδικούς.

«Η πτήση WX 281 είχε μόλις απογειωθεί από το City Airport με προορισμό τη Φλωρεντία όταν ένα κάλυμμα του μηχανισμού του φτερού μερικώς αποκολλήθηκε. Το πλήρωμα ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία και επέστρεψε στο αεροδρόμιο», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας, «η υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ενημερώθηκε και το αεροσκάφος έκανε ομαλή προσγείωση. Οι επιβάτες προωθούνται στον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος και δίωρη καθυστέρηση».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest