Συνάντηση της Ε.Φτακλάκη με τον Πρέσβη της Ελβετίας, κ. Lorenzo Amberg, και τη νέα Επίτιμη της Ελβετίας στη Ρόδο, κα Denise Καραγιάννη

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελβετίας, κ. Lorenzo Amberg, και τη νέα Επίτιμη της Ελβετίας στη Ρόδο, κα Denise Καραγιάννη, είχε την Δευτέρα, 16 Ιουνίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη από τον κ. Amberg και την κα Καραγιάννη για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Επίτιμης Πρόξενου της Ελβετίας στο νησί μας, σύμφωνα με το εκτελεστήριο Έγγραφο του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, και το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης της 5ης Μαΐου 2014.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Τουρισμό του Αιγαίου και στις αρμοδιότητες της Επίτιμης Πρόξενου της Ελβετίας στη Ρόδο. Η κα Φτακλάκη ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Denise Καραγιάννη, τονίζοντας τις στενές σχέσεις της Ρόδου και των κατοίκων της με τους Ελβετούς επισκέπτες της, οι οποίοι ξεπερνούν τους 30.000 ετησίως και συνεχώς αυξάνονται.

Pin It on Pinterest