Φρίκη στην Κίνα – Σκοτώνουν μαζικά κατοικίδια ασθενών με covid – Οργή στο διαδίκτυο(βίντεο)

Το σκληρό lockdown έχει φέρει τους κατοίκους της Σαγκάης στα όρια τους. Στην πόλη των 26 εκατομμυρίων ψυχών η ένταση αλλά και η αγανάκτηση ξεχειλίζουν ενώ στους δρόμους επικρατεί χάος.

Εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε καθεστώς σκληρής καραντίνας στη Σανγκάη, μετά από έξαρση της Όμικρον

Είναι η πρώτη φορά που η χώρα επιβάλλει τόσο σκληρά μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Μάλιστα, μέχρι τον περασμένο μήνα υιοθετούσε πιο χαλαρή προσέγγιση από άλλες κινεζικές πόλεις

Οι κάτοικοι είναι σε σκληρό lockdown και απαγορεύεται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους τις τελευταίες 21 ημέρες. Τα μέτρα της Κίνας προβλέπουν αυστηρή απομόνωση και μαζικά τεστ κορονοϊού.

Οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές και μοιάζουν βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ρομπότ-σκύλοι και drones περιπολούν στους άδειους δρόμους, κάτοικοι ουρλιάζουν μέσα στη νύχτα, κλεισμένοι στα σπίτια τους, ενώ οι Αρχές μαζεύουν τα ζώα όσων είναι θετικοί στον ιό και χωρίζουν παιδιά από τους θετικούς γονείς τους.

Δυστοπία στους δρόμους της Σανγκάης


Ένα κατοικίδιο σκυλί ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν εργαζόμενο στον τομέα της υγείας στη Σανγκάη σε ένα περιστατικό που πυροδότησε οργή στο διαδίκτυο. Ο λόγος ήταν η θετική διάγνωση του αφεντικού του.

Θανατώνονται τα κατοικίδια

Την ίδια στιγμή όπως δείχνουν τα ανατριχιαστικά βίντεο όσοι πολίτες βρεθούν θετικοί πρέπει να βάλουν τα κατοικίδια τους μέσα σε ειδικούς σάκους και να τα κατεβάσουν στο δρόμο. Από εκεί θα τα παραλάβουν άνδρες με στολές και θα τα θανατώσουν.

Η Σανγκάη είναι πλέον μια πόλη-φάντασμα.

Ρομπότ σκυλιά και drones περιπολούν στους δρόμους και τους ουρανούς της Σανγκάης, επιβάλλοντας αυστηρό lockdown στους 26 εκατομμύρια κατοίκους της πόλης. Τα ρομπότ σκυλιά ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους. Τα drones πετούν στον ουρανό, έρχονται κοντά σε όσους εντοπίζουν να βρίσκονται έξω και τους ζητούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This