Φρίκη στη Ρόδο: Καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία έχει λάβει η Αστυνομία στη Ρόδο για βιασμό 4χρονης από άνδρα, ο οποίος είναι συνάδελφος των γονιών του παιδιού.

Ανώνυμη καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού” για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριο κατόπιν διαβίβασης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, λόγω αρμοδιότητας, ανώνυμης καταγγελίας στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε πως μια οικογένεια στη Ρόδο δίνει το 4χρονο κορίτσι της σε άτομο που χαρακτηρίζεται ψυχικά διαταραγμένο και είναι συνάδελφος των γονέων του παιδιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία το 4χρονο παιδί έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Και 2η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος 7χρονου αγοριού

Ακολούθησε, μάλιστα, και δεύτερη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος ενός εκ των δύο παιδιών της οικογένειας και συγκεκριμένα του αγοριού 7 ετών.

Από την πλευρά της η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου ζήτησε τη λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς ενώ διενεργείται έρευνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Παλαιά ρήξη του παρθενικού υμένα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ιατροδικαστής που εξέτασε το 4χρονο κορίτσι διαπίστωσε παλαιά ρήξη του παρθενικού του υμένα. Σύμφωνα, πάντως, με τις ίδιες πληροφορίες, από τις καταθέσεις που ελήφθησαν στο σχολικό περιβάλλον της 4χρονης και του 7χρονου, δεν έχει προκύψει κάτι το επιβαρυντικό, πέραν του ότι τα δύο αδερφάκια είχαν αγγίξει τα απόκρυφα σημεία συμμαθητών τους.

Ηδη την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και έχει παραγγελθεί η διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ανήλικο αγόρι που εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου υποστήριξε ότι το τελευταίο έτος εντός της οικίας τους, ο πατέρας του προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα εις βάρος του πράγμα που έκανε και σε δημόσιους χώρους παρουσία τρίτων.

Περισσότερα στην dimokratiki.gr

Pin It on Pinterest

Share This