Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σημερινή παρέλαση στη Ρόδο !

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρέλαση στην Ρόδο, στα πλαίσια των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσει την παρέλαση  μαθητών, συλλόγων και στρατευμάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε με ηλιοφάνεια και χωρίς επεισόδια. Για πρώτη φορά μετά από καιρό στήθηκε εξέδρα επισήμων, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν όπως πάντα ενισχυμένα.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε παρουσία  του κ. Νίκου Ζωϊδη, των βουλευτών Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη, Μίκας Ιατρίδη, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου,  του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη, του επικεφαλής της παράταξης “Ροδίων Όραμα” Στράτου Καρίκη, του επικεφαλής της παράταξης “ΡΟΔΗ” Χατζή Χατζηευθυμίου, του επικεφαλής της παράταξης “Ρόδος Πορεία Ανατροπής” Γιώργου Υψηλάντη, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλου, του Στρατηγού και Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σήματος, ενώ δεν είχε στηθεί εξέδρα επισήμων για να μην προκαλέσουν την αντίδραση του κόσμου.

Ήταν μια ήσυχη και όμορφη παρέλαση χωρίς επεισόδια με το εθνικό φρόνημα και την εθνική υπερηφάνεια να κυριαρχεί.

Pin It on Pinterest