Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στα δικαστήρια Ρόδου – Κάηκε η αίθουσα του ακροατηρίου

Φωτιά ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα στα δικαστήρια Ρόδου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Α’ Ακροατηρίου από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Από την πυρκαγιά κάηκε ο πίνακας του Εσταυρωμένου και ακόμα μία, τα έδρανα, τα μηχανήματα της απομαγνητοφώνησης, τα φώτα και όλη η αίθουσα έχει μαυρίσει.

Εργαζόμενοι που σήμερα το πρωί άνοιξαν την αίθουσα στις 7.00 το πρωί, αντίκρισαν την καμμένη αίθουσα κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία. Οι άνδρες της πυροσβεστικής έσβησαν κάποιες μικρές εστίες φωτιάς που είχαν απομείνει, ενώ δεν επεκτάθηκε σε άλλη αίθουσα.

Στο σημείο έφθασε αμέσως το ανακριτικό της Πυροσβεστική και ο διευθυντής της Αστυνομίας  κ. Βλαχάκης. Ερευνούν αν πρόκειται για κάποιο βραχυκύκλωμα εφόσον οι εγκαταστάσεις είναι πολύ παλιές  ή για εμπρηστική ενέργεια, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του rodosreport  κάποιος απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στα δικαστήρια με απειλητικά μηνύματα που βρέθηκαν εχθές σε κάποια γραφεία.

Και οι δυο πιθανότητες του εμπρησμού ή κάποιου βραχυκυκλώματος  ερευνώνται από την ανακριτική υπηρεσία της πυροσβεστικής και την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου, με το βάρος να πέφτει στην εμπρηστική ενέργεια.

rodosreport.gr

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest