Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία αποφεύγει να αναλωθεί σε απαντήσεις προς το ένα ή το άλλο από τα αμέτρητα παραληρήματα των ορθόδοξων εκκλησιαστικών, περιεκκλησιαστικών και παρεκκλησιαστικών καταστημάτων, ακόμη και προς όσα ανοικτά επιτίθενται προς αυτήν και τον πραγματικό, δηλαδή Εθνικό, Ελληνισμό, και αυτό βεβαίως θα πράξει και απέναντι στο πιο πρόσφατο γελοιογράφημα της 10ης Μαρτίου δια χειρός του «Γραφείου επί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών» της Μητρόπολης Πειραιώς.

Θα παρακάμψουμε επίσης την κωμικότητα του να αντιμετωπίζει η ορθόδοξη αίρεση του ιαχωβικού μονοθεϊσμού ως «αίρεση» ή «παραθρησκεία» μία ΑΛΛΗ Θρησκεία, παντελώς άσχετη προς αυτήν, και μάλιστα εθνική και πολυθεϊστική.
Θα παρακάμψουμε επίσης και το σκάνδαλο ότι εντέλει ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα, διοχετεύονται μέσω του κρατικού προϋπολογισμού σε υπερεπανδρωμένους θεοκρατικούς μηχανισμούς που ασχολούνται μόνον με το πώς θα υβρίσουν ή άλλως βλάψουν, ο,τιδήποτε δεν τους είναι αρεστό σε επίπεδο ιδεών και αντιλήψεων.

Πρέπει όμως επιτέλους, άμεσα, η Ελληνική Πολιτεία (εάν βεβαίως υπάρχει ως «ελληνική» και ως «πολιτεία»), να συστήσει λιγότερη μισαλλοδοξία και λιγότερο κοσμοδιορθωτισμό στους αχαλίνωτους πια ορθόδοξους θεοκράτες, τους οποίους με τόση δουλικότητα ταϊζει (η χρεωκοπημένη, τους ζάπλουτους !!! ) και παντοειδώς ενισχύει (υποδουλώνοντας το πολιτικό στοιχείο στο θρησκευτικό) σε βάρος των υπερφορολογουμένων πολιτών της.

Θα τους κάνει καλό άλλωστε των θεοκρατών, γιατί, μέσα σε αυτή την αποχαλίνωσή τους, εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Άνθρωποι που βρίζουν τον εθνικό διδάσκαλο Γεώργιο Γεμιστό – Πλήθωνα και την, παλαιότερη και σύγχρονη, Ελληνική Εθνική Παράδοση, απλώς στενεύουν τις πιθανότητες να μπορούν να παραμείνουν σε αυτή την χώρα στους καιρούς που έρχονται και θέλουν το έθνος μας ελεύθερο, με παλινορθωμένα τα πατρώα ειωθότα και νομιζόμενα.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία, ως αυτόχθων, προαιώνια, συνεχής, φυσική και εθνική, αρέσει δεν αρέσει αυτό στους ξενόφερτους μονοθεϊστές θεοκράτες, όποια αίρεση κι αν ακολουθούν, είναι η πρώτη και κύρια στην πατρίδα μας που δικαιούται χώρου αλλά και τιμής. Τόσο απλά. Είμαστε ωστόσο και φιλόξενοι και ανεκτικοί. Μόνο που οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σέβονται τους όρους της «ξενίας».

Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest