Πάνω από 50 ζώα νεκρά από φόλες στη Ρόδο!

Η μαζική δολοφονία έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους κατοίκους που ζητούν από την Αστυνομία να πάρει μέτρα για να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι δράστες

Ασύλληπτες διαστάσεις έχει πάρει η δράση απάνθρωπων εγκληματιών που έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τα αδέσποτα ζώα στη Ρόδο, θέτοντας σε κίνδυνο και τις ανθρώπινες ζωές καθώς σκορπίζουν δηλητηριασμένα δολώματα ακόμη και δίπλα σε αυλές σπιτιών!

Περισσότερα από 50 ανυπεράσπιστα αδέσποτα έχουν βρει μαρτυρικό θάνατο τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές Κοσκινού και Μαριτσά, από φόλες που πετούν άγνωστοι. Η μαζική δολοφονία έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους κατοίκους που ζητούν από την Αστυνομία να πάρει μέτρα για να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι δράστες.

Τουλάχιστον επτά σκυλιά και 30 γατιά βρέθηκαν νεκρά μόνο την Παρασκευή στην περιοχή Κοσκινού, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν εξοντωθεί με τον ίδιο τρόπο άλλα 15 αδέσποτα ζώα στην περιοχή των Μαριτσών. Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες στην Αστυνομία, όμως, οι δράστες των φονικών επιθέσεων παραμένουν άφαντοι.

Πηγή : protothema

Pin It on Pinterest