Φοιτητής άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, αλλά βρέθηκε ζωντανός σε σπηλιά – Ο γονείς του μένουν μόνιμα στα Δωδεκάνησα

Μέσα σε μία σπηλιά με λιγοστά τρόφιμα και νερό είχε απομονωθεί ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος προανήγγειλε τον θάνατό του με ένα σημείωμα, το οποίο βρήκαν συγγενείς του και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο 25χρονος, ο οποίος γεννήθηκε στο Ηράκλειο αλλά έμενε μόνος του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του μένουν στα Δωδεκάνησα, εξέφρασε την επιθυμία του να αυτοκτονήσει μέσα από το σημείωμα που βρήκε ένας θείος του. Στο σημείωμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αναφέρονταν οι λόγοι για τους οποίους σκεφτόταν την αυτοχειρία, παρά μόνο ότι θα τον βρουν στην περιοχή των Σπηλίων.

Μόλις οι συγγενείς του ενημέρωσαν τις αρχές σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης με σκύλο ανιχνευτή να «χτενίσουν» την περιοχή αναζητώντας τον 25χρονο.

Ο νεαρός φαίνεται πως άκουσε πυροσβέστες και αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και βγήκε μέσα από τη σπηλιά σε κατάσταση που «τρόμαξε» τα άτομα που τον αναζητούσαν, αφού ήταν πολύ αδυνατισμένος, καμένος από τον ήλιο και αφυδατωμένος.

«Ήταν σε σύγχυση» σχολίασε άτομο που συμμετείχε στις έρευνες, προσθέτοντας ότι «είναι ένα παιδί που χαμογελούσε όταν τον βρήκαμε, αλλά φαινόταν χαμένο».

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική Κλινική.

Πηγή : patris.gr