Φλεβάρης για σταυρούς προτίμησης “Πέρασαν 5 μέρες και ακόμα τίποτα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.”

Θέλω να τοποθετηθώ δημοσίως για το θέμα για της μη ανακοίνωσης των σταυρών προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές Εκλογές. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Πέρασαν 5 μέρες και ακόμα τίποτα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Καταδικάζω το νοσηρό φαινόμενο να έχουμε την Κυριακή τον κρίσιμο δεύτερο γύρο, δηλαδή τον τελικό για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας και να υπάρχει τριγύρω ορατότης μηδέν.

Δεν φταίνε φυσικά οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που σχεδόν στο σύνολο τους παρέδωσαν με Πρακτικό τους σταυρούς του κάθε υποψηφίου ανά εκλογικό τμήμα ήδη από τη νύχτα των εκλογών. Δεν ευθύνονται φυσικά ούτε οι δικαστικοί υπάλληλοι που εργάζονται διπλή βάρδια νυχθημερόν. Ευθύνεται η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή που έχει την ευθύνη, να ανακοινώσει άμεσα το αποτέλεσμα πριν την επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο. Ποιον εξυπηρετεί άραγε η γκρίζα αυτή κατάσταση; Δεν θα απαντήσω. Ο νοών νοείτο….Αρκούσε μία απλή πρόσθεση ή απλά δημοσιοποίηση αντιγράφου των πρακτικών από την Περιφέρεια στα ΜΜΕ. Θα ήξεραν όλοι τι γίνεται. Τώρα επικρατεί “αλαλούμ” και διάχυτες πληροφορίες. Δεν δέχομαι το χάος αυτό και δεν θα σιωπήσω. Προσωπικά γνωρίζω την αγάπη του κόσμου, ξέρω την τεράστια υποστήριξη και δύναμη που έλαβα από εσάς και σας στέλνω ένα μεγάλο Ευχαριστώ. Δεν έχω την παραμικρή αγωνία για το ατομικό αποτέλεσμα.

Αγωνίζομαι στη Ρόδο και τα νησιά για την παράταξη. Σε όλους εσάς φίλοι μου που με ρωτάτε πως πήγα, σας λέω την αλήθεια: Ξέρω ότι πήγα καλά με τη δική σας Δύναμη αλλά δεν γνωρίζω το ακριβές αποτέλεσμα ούτε έχω εικόνα γιατί δεν μας την έδωσαν. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Βλέπουμε μπροστά. Παλεύω για την ΑΛΛΑΓΗ και την μεγάλη Νίκη, την Κυριακή. Σας καλω να στηρίξετε ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ και όλους εμάς! Για να αλλάξουμε καταστάσεις όπως αυτή και πάρα πολλά άλλα που μας εκθέτουν και μας πληγώνουν. Ολοι μαζί μπορούμε. Η Ρόδος και τα νησιά ψηφίζουν Αλλαγή και Ανανέωση. Φτάνει πια. Τέλος. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!!!

Pin It on Pinterest