Φίλους της Ρόδου από Σκωτία και Βέλγιο τίμησε η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Φίλους της Ρόδου από την Σκωτία και το Βέλγιο που επιλέγουν τη Ρόδο για να περάσουν τις διακοπές τους από το 1993, τίμησε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, την προηγούμενη Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017, στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Πρόκειται για το ζευγάρι κύριο Michael Mckeown και την κυρία Stella Ann Mckeown από την Σκωτία, που έρχονται στη Ρόδο από το 1993 για περισσότερες από 40 φορές και οι οποίοι διαμένουν στο Ibiscus Hotel.

Το ζεύγος Mckeown έρχεται και τον χειμώνα στην Ελλάδα, αλλά έχουν ιδιαίτερη αγάπη στη Ρόδο, καθώς έχουν εντυπωσιασθεί όχι μόνο από τη φυσική ομορφιά του νησιού, την ιστορία και τον πολιτισμό του, αλλά, όπως οι ίδιοι συχνά επισημαίνουν, από την ευγένεια και τη φιλοξενία των κατοίκων του. Λατρεύουν τη μουσική, καθώς η κα Stella Ann είναι καθηγήτρια μουσικής και παρακολουθούν διάφορες μουσικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί.

Η κα Χατζηλαζάρου τίμησε επίσης και τον γιατρό κ.Laurent De Clereq από το Βέλγιο που επισκέπτεται τη Ρόδο 2-3 φορές τον χρόνο και έχει έλθει συνολικά περισσότερες από 30 φορές. Διαμένει στο ξενοδοχείο Marco Polo Mansion.

Η αντιδήμαρχος τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν στο νησί μας αλλά και για το γεγονός ότι επισκεπτόμενοι τη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν στην πράξη, τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού στην πατρίδα τους.


Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο.