Φαίη Σκορδά: Στη Ρόδο με τα παιδιά [pics]

“Επιστρέφουμε πιο χρωματιστοί και πολύ γεμάτοι”, έγραψε η Φαίη Σκορδάανεβάζοντας μία φωτογραφία που κρατάει το χέρι του γιου της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε ένα ταξίδι με τα παιδιά στην όμορφη Ρόδο με αφορμή ένα μεγάλο “πάρτι χρωμάτων” που στήθηκε την Κυριακή στο νησί των Ιπποτών.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού Ρόδου πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει το 1ο Let’s paint Rhodes της Ρόδου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο κρατά τις ρίζες του από την Ινδία με αφορμή την γιορτή των Χρωμάτων.

Το Let’s paint Rhodes είναι μια ψυχαγωγική εκδήλωση στην οποία ο καθένας μπορεί να χορέψει, να τραγουδήσει και να διασκεδάσει πετώντας χρώματα (ειδικά χρώματα τα οποία δεν βλάπτουν το δέρμα).

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να δημιουργήσουμε έναν πολύχρωμο κόσμο. Μέσα από τον χορό, την μουσική, την φαντασία και την ψυχαγωγία να ενισχυθούν οι σκοποί τυυ Make a Wish  (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Στο έργο αυτό συνέβαλαν ενεργά τόσο τοπικοί φορείς όσο και η κοινότητα Ιαλυσού που παραχώρησε το ”Οικονομίδειο” γήπεδό της, όπου πραγματοποιήθηκε το Let’s paint Rhodes. Από τη μέρα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρέσβειρα του Make A Wish Φαίη Σκορδά η οποία διασκέδασε με την ψυχή της.

 

Πηγή : tlife.gr