Συγχαρητήριο μήνυμα προς τη νέα πρόεδρο της FEG απο τη Μαρία Αγγέλου

«Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σωματείων Ξεναγών – FEG (European Federation of Tourist Guide Associations) στο πρόσφατο ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριό της και στην γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των χωρών-μελών της, που διεξήχθησαν στην Μόσχα στις 17-22 Νοεμβρίου 2015 εξέλεξε το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο. Πρόεδρος εκλέχτηκε η Ελληνίδα Έφη Καλαμποκιδου, Πρόεδρος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ).
Συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν στην Ελληνίδα εκπρόσωπο που όχι μόνο αποτελεί παράδειγμα για τους συναδέλφους της αλλά γιατί ξεχώρισε τόσο, που παρόλο το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για τη χώρα μας εκείνη κατάφερε να την εμπιστευτούν και την εκλέξουν πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας».
Η συνάντηση της Μαρίας Αγγέλου, αναπληρώτριας γραμματέως του τομέα τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με την κα Καλαμποκιδου έγινε στην Αθήνα στα πλαίσια συνάντησης που είχαν με εκπρόσωπο του υπουργείου Τουρισμού που αφορούσε προβλήματα που αντιμετώπιζε ο κλάδος τον ξεναγών, αλλά και στα πλαίσια προσπάθειας επαναλειτουργίας των σχολών ξεναγών.

Pin It on Pinterest

Share This