Αύριο θα παραδοθεί στο Σύλλογο Παλαιστινίων το φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του Φαρμακευτικού Συλλόγου

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου θέλοντας να δηλώσει έμπρακτα την υποστήριξή του στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης, πήρε την πρωτοβουλία και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας ώστε να συγκεντρωθεί φαρμακευτικό υλικό και να αποσταλεί στη Παλαιστίνη.
Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 23 Αυγούστου έως την Παρασκευή 29 Αυγούστου συγκεντρώθηκε φαρμακευτικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί άμεσα στην Παλαιστίνη.

Η παράδοση των φαρμάκων στο Σύλλογο Παλαιστινίων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 09 Σεπτεμβρίου, στις 18.00μ.μ., στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου στο κτίριο της ΔΟΥ Ρόδου.

Ευχαριστούμε θερμά το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και ιδιαίτερα τον κύριο Χατζησάββα, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου κύριο Μπάμπη Ευθυμιάδη για την χορηγία τριών μηνιαίων αποζημιώσεων σε φάρμακα, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Ιατρείο Ρόδου και ιδιαίτερα τον κύριο Τριάντο, τη Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ρόδου, το Σύλλογο Φιλάθλων Παναθηναϊκού Ρόδου, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ Παλμός, την Εφημερίδα Ροδιακή και το Ραδιόφωνο Λυχνάρι.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου ευχαριστεί επίσης όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι έγιναν συμπαραστάτες και αρωγοί αυτής της πρωτοβουλίας.

Pin It on Pinterest