Ρόδος: Ο Δήμος Ροδίων ανέπτυξε και κάνει χρήση νέας τεχνολογίας στους φωτεινούς σηματοδότες!

Ο Δήμος Ροδίων, πάντα μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα, ανέπτυξε σε μυστικές εγκαταστάσεις, και κάτω από άκρα μυστικότητα, μία νέα τεχνολογία την οποία ήδη έδωσε προς χρήση.
Αφορά τους φωτεινούς σηματοδότες και είναι βασισμένη σε μία επίσης ανακάλυψη του συμπολίτη μας Αρχιτέκτονα Δεινοκράτη, ο οποίος ως γνωστό έχει κατασκευάσει και το ταφικό μνημείο στην Αμφίπολη.
Στην ολοκλήρωση αυτού του τεχνολογικού θαύματος βοήθησε η αποκρυπτογράφηση αρχαίων παπύρων, γραμμένων από τον Δεινοκράτη, οι οποίοι ανακαλύφθηκαν μεταξύ των χωριών Αφάντου και Απολλώνων, κάτι που θεωρήθηκε καλός οιωνός επειδή τα δύο αυτά χωριά αποτελούν τους τόπους καταγωγής των πρώην και νυν δημάρχων του νησιού, άξιους απόγονους του μεγάλου αυτού Αρχιτέκτονα.

Και το όνομα του τεράστιου αυτού τεχνολογικού θαύματος είναι: ΔΕΜΑΤΙΚΑ

Στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να θαυμάσετε την χρήση αυτής της πατέντας, η οποία έχει ήδη κατοχυρωθεί από τον Δήμο Ροδίων, ο οποίος μπορεί πια να την εκμεταλλευθεί και εμπορικά.

Σχεδόν όλες οι χώρες του πλανήτη, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση της.

Για όσους γνωρίζουν τα μυστικά αυτής της τεχνολογίας, τα δεματικά κρατούν τον φωτεινό σηματοδότη σταθερό και τον προφυλάσσουν από  τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά περιόδους στο νησί μας.

Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε την έμφαση που έχει δοθεί, από τα εξειδικευμένα συνεργεία του Δήμου, στην αισθητική πλευρά, τα οποία έπειτα από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να δώσουν μια χάρη και μια ζεστασιά στην τοποθέτηση των δεματικών γύρω από τον φωτεινό σηματοδότη.

 

Ο φωτεινός σηματοδότης, στον οποίο γίνεται για πρώτη φορά χρήση της σημαντικής αυτής εφεύρεσης βρίσκεται στην οδό ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ, στην διασταύρωση του ορφανοτροφείου.

Σας προτρέπουμε να τρέξετε άμεσα ώστε να είστε από τους πρώτους που θα θαυμάσετε τον σηματοδότη που ανεβάζει τον πολιτισμό της Ρόδου σε επίπεδο που οι πρόγονοί μας δεν είχαν καν φανταστεί.

ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ PROJECT ΔΕΜΑΤΙΚΑ.

Πηγή :revealedtheninthwave

Pin It on Pinterest