Φ.Χατζηδιάκος : “Και ηττημένοι είμαστε νικητές”

Ο κ.Φώτης Χατζηδιάκος κατέφθασε λίγο πριν τις 22.00  στο εκλογικό του κέντρο όπου πλήθος κόσμου , συγγενείς , φίλοι , συνοδοιπόροι βρίσκονταν εκεί και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα .

Ο Φώτης Χατζηδιάκος  φανερά συγκινημένος στις δηλώσεις που έκανε  ευχαρίστησε τον κόσμο , τους φίλους του , τους ζήτησε  να χαμογελάνε και δήλωσε πως  “αν και χαμένοι είμαστε νικητές , καθώς δε χάσαμε την αξιοπρέπεια μας”. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι “Εμείς παλέψαμε με τόξα και αυτοί με S300.”

Ανέφερε ότι έδωσε μαζί με την παράταξη μια μεγάλη μάχη , έκανε έργο για τη Ρόδο το οποίο θα φανεί μέχρι τις 31 Αυγούστου όπου θα συνεχίσει να υπογράφει συμβάσεις και θα είναι ο Δήμαρχος του νησιού. Μετέπειτα  θα συνεχίσει να δίνει το παρών , να ελέγχει όπου χρειάζεται και να βοηθάει αντίστοιχα .

Ευχήθηκε ο επόμενος δήμαρχος να κάνει ακόμα περισσότερα απ’  ο,τι ο ίδιος για το καλό του τόπου .

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κακώς κείμενα της προεκλογικής περιόδου και αναφορικά με δυσφημιστικό δημοσίευμα που κυκλοφόρησε σήμερα σε τοπικό μέσο ,  έχει δώσει εντολή ήδη να κινηθεί νομικά το γραφείο του και την αποζημίωση που θα επέλθει θα την δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα .