Εξιχνίαση κλοπών και σύλληψη δραστών στη Ρόδο

Στις 10-11-2015 στη Ρόδο :
α) το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 21χρονος ημεδαπός, γιατί πρωινές ώρες της ίδιας μέρας αφαίρεσε από αυτοκίνητο ημεδαπού εμπορεύματα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στο δικαιούχο. Επίσης, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές που είχε διαπράξει ο συλληφθείς στις 09-11-2015 κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει από δύο κατοικίες, χαλκοσωλήνες.
β) το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία 28χρονου ημεδαπού με σκοπό την κλοπή. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, λίγο νωρίτερα είχε μπει σε κατοικία ημεδαπού και αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο και
γ) εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 33 και 34 ετών, οι οποίοι κατά το χρονικό διάστημα από 03-11-2015 έως 09-11-2015 αφαίρεσαν χρήματα από παρεκκλήσι.

Pin It on Pinterest

Share This