Έξι Προτάσσεις για δημιουργία και βελτιώσεις υποδομών που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό και δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε άμεσα.

1): Οι παραλίες της Ρόδου θα αποκτήσουν υποδομές με ειδική ράμπα για να μπορούν τα άτομα με αναπηρία να απολαύσουν με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα τη θάλασσα. Καθώς και  πρόσβαση σε όλους τους δημόσιους χώρους και υπηρεσίες για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ

2): Ανάπτυξη νέων υποδομών στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου με Βελτίωση της λειτουργίας του τερματικού σταθμού επιβατών  και με την άμεση  τοποθέτηση υπόστεγου για τους επισκέπτες από την Τουρκία που περιμένουν για να περάσουν από έλεγχο.

3) Μείωση των φόρων στην κρουαζιέρα για να προσελκύσουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Εφαρμόζοντας  σχεδόν  μηδενικά τέλη ύδρευσης  και ελλιμενισμού.

4)  Δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων στο κέντρο της Ρόδου και πλησίον του  λιμένος. Διαμορφώνουμε ένα νέο, σύγχρονο και επικαιροποιημένο χωροταξικό πλαίσιο για τον τουρισμό.

 

5) Συντήρηση – Αποκατάσταση ζημιών (λακκούβες κλπ) και Βελτίωση του οδικού μας δικτύου.

 

6) Ανάδειξη  την πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Αξιοποιώντας και αναβαθμίζοντας τους αρχαιολογικούς μας χώρους, συντηρώντας τα τείχη της παλιάς πόλης, να καθαρίζονται από τα χόρτα. Και  επαναλειτουργώντας  το  Πάρκο – Ροδίνι.

 

Ερχόμαστε για να το αλλάξουμε, να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης, με μεγαλύτερες προοπτικές και ένα καλύτερο μέλλον για όλους!!

 

Για την νέα μέρα Ροδίων Όραμα

 

Μπελιγράδης Γεώργιος                                              Κασέρης Νεκτάριος

 

 

Οδηγός Τουριστικού Λεωφορείου                             Λογιστής – Οικονομολόγος