Έξι ακόμα υποψήφιοι για τον Φώτη Χατζηδιάκο

Δημήτρης Σπανός

«Ένας καλός φίλος, ενεργός πολίτης, με πολύχρονη τριβή με την πολιτική, ένας έμπειρος άνθρωπος της αγοράς και του εμπορίου, συμπορεύεται μαζί μας, μοιραζόμενος το πάθος και την αγωνία μας, με στόχο να ολοκληρωθεί το έργο μας στην επόμενη θητεία.

Δημήτρη Σπανό σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Η ανάμειξη μου με τα κοινά του τόπου μας και με την πολιτική, από τη νεαρή μου ηλικία, ήταν πάντα στην ζωή μου, στηρίζοντας παρατάξεις ή πρόσωπα που πίστευα ότι μπορούν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον τόπο μου. Έχοντας με τον Δήμαρχο μας Φώτη Χατζηδιάκο μια πολυετή σχέση φιλίας, εκτίμησης και σεβασμού, γνώρισα πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον πολιτικό. Μοιράστηκα το όραμά του, το πάθος του για το νησί μας, την αγωνία του.

Σαν άνθρωπος της αγοράς, αντιμετωπίζω καθημερινά τον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες καλούνται να λειτουργούν και να αναπτύσσονται μέσα σε ένα δραματικά  δύσκολο θεσμικό περιβάλλον. Μπορώ κατ’ αντιστοιχία να κατανοήσω ότι ο δημόσιος μηχανισμός είναι δυσκίνητος και «αγκυλωτικός».

Άρα αποτελεί ουτοπία να πιστεύουμε σε θαύματα και σε ανεφάρμοστες υποσχέσεις. Πιστεύω στην στρατηγική, την επιμονή και την εργατικότητα. Ως εκ τούτου, θεωρώντας ακράδαντα ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ένα σημαντικό  έργο να ολοκληρώσει, πιστεύοντας ότι όλοι μας ,σαν συνειδητοποιημένοι πολίτες πρέπει να συμβάλουμε σε αυτό, συντάσσομαι με την παράταξη του φίλου και Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου.

Εύχομαι σε όλους του συνυποψήφιους και υποψήφιους να κάνουμε έναν πολιτισμένο και ευγενή  αγώνα, ώστε να κοιταζόμαστε στα μάτια και την αυριανή μέρα».

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Σπανός

 

 

Βιογραφικό 
Γεννήθηκε στην Ρόδο το 1958,  γιος του Σταμάτη Σπανού,  από την Αρχίπολη και τα Κοσκινού και της Βαλασίας το γένος Ραφτόγλου, Μητροπολίτισσας. Είναι παντρεμένος με την Βάσω Μονογιούδη και έχει δύο κόρες την Σοφία και την Βάλια. Αποφοιτώντας από την σχολή λογιστών ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και ασχολήθηκε με το εμπόριο. Σήμερα διατηρεί επίσης, μαζί με την οικογένειά του, δύο καταστήματα λιανικής στην πόλη της Ρόδου.

Ερμιόνη Μπότσαρη

«Η σκληρή και μεθοδική δουλειά από τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας, η πλούσια κοινωνική και πολιτιστική της δράση, και η γνώση των τοπικών θεμάτων της Ιαλυσού αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας για την επόμενη κοινή μας αυτοδιοικητική θητεία.

Ερμιόνη Μπότσαρη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών ” με Δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο. Ένας Δήμαρχος που μπορεί , θέλει και έχει τη γνώση για να διοικήσει τον Δήμο Ρόδου την επόμενη μέρα ,και που μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη το νησί μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή .

Με την δική σας εντολή στις 26 Μαΐου είμαι έτοιμη , με γνώμονα τα συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μου ,να εργαστώ σκληρά με εντιμότητα και συνέπεια , να αγωνιστώ μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία μας που πλήττεται».

Με εκτίμηση,
Ερμιόνη Μπότσαρη

 

Βιογραφικό 

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1977 και κατοικεί μόνιμα στην Ιαλυσό.

Γονείς της είναι ο Μιχάλης Μπότσαρης και η αείμνηστη Σεβαστή Μαλαματή οι οποίοι της χάρισαν έναν αδερφό τον Γιάννη καθώς και από δεύτερο γάμο την Μαρία Μπότσαρη.

Είναι παντρεμένη με τον Παράσχο Καστανάκη και έχουν έναν γιο  τον Σεβαστό.

Αποφοίτησε  από το Γενικό  Λύκειο Ιαλυσού το 1995.

Διετέλεσε Υπαρχηγός στο 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Ιαλυσού όπου η ενασχόληση με τη φύση και το περιβάλλον την  οδήγησαν να εγγραφεί ως μέλος στην Greenpeace.

Ως ενεργός πολίτης με ανησυχίες  και σεβασμό προς τους συμπολίτες της παρακολούθησε σεμινάρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες όταν τις ζητηθούν.

Συμμετείχε σε δράσης του Συλλόγου Γυναικών χωρίς Σύνορα όπως επίσης και στο 2ο συνέδριο για τον Πολιτισμό και την Ειρήνη από τις Γυναίκες Δημιουργούς της Μεσογείου.

Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ιαλυσού το 2002 όπου είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί ενεργά με τον Τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού .

Το 2004 προσλήφθηκε στη  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ιαλυσού με την ειδικότητα του εισπράκτορα. Το 2013 εκλέχθηκε Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού. Απο το 2018 είναι μέλος στη  Λέσχη Helioussa Lions Rhodes. Στις εκλογές του 2014 οι πολίτες της Ιαλυσού την εκλέξανε Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας όπου και διατελεί τα καθήκοντά της μέχρι και σήμερα.

Ζήσιμος – Βασίλειος Δελαπόρτας

«Η συνεπής και η ενεργός παρουσία του στα τοπικά δρώμενα, στον αθλητισμό, διπλά στην νεολαία και τον πολίτη,  μέσα από την επαγγελματική του ενασχόληση, αποτελούν τα καλύτερα διαπιστευτήρια να προσφέρει ακόμα περισσότερα από τις θέσεις του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ζήσιμο Δελαπόρτα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Η προσφορά στον συνάνθρωπο, στον αθλητισμό και στο νησί που μεγάλωσα, είναι τρόπος που έχω επιλέξει να ζω. Για αυτό και θα σταθώ δίπλα στον Φωτη Χατζηδιάκο, τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου στην συνέχιση του έργο του».

Με εκτίμηση,
Ζήσιμος – Βασίλειος Δελαπόρτας

 

 

Βιογραφικό 

Γεννήθηκε στη Ρόδο το έτος 1965 και είναι το τρίτο παιδί του Γεωργίου και της Φανής Δελαπόρτα. Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο της Ρόδου. Εργάζεται στο ΙΚΑ της Ρόδου τα τελευταία 29 έτη και έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα καθώς αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων στο ΙΚΑ.

Διετέλεσε μέλος των ποδοσφαιρικών ομάδων Διαγόρα Ρόδου, Φοίβου Κρεμαστής και Ηρακλή Μαριτσών ως αθλητής, ενώ όταν η καρίερα του ολοκληρώθηκε ασχολήθηκε με την προπονητική και  διετέλεσε και ενωσιακός προπονητής.

Υπηρέτησε την ομάδα του χωριού που αγάπησε, τον αθλητικό σύλλογο Φοίβο Κρεμαστής ως Πρόεδρος με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Είναι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Κρεμαστής.Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Ανθίτσα το γένος Κοντομανώλη με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

Κυριαζής Μιχαήλογλου

«Μετά την επιτυχημένη θητεία του, από τη θέση ευθύνης του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου, οι επιστημονικές του γνώσεις, η επαγγελματική του κατάρτιση θα δώσουν μια νέα πνοή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κυριαζή Μιχαήλογλου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 έπειτα από την ξεκάθαρη εντολή των συμπολιτών μας. Μέσα από οργανωμένες και στοχευμένες ενέργειες πετύχαμε αποτελέσματα που είναι πλέον ορατά στην κοινωνία μας.  Με σεβασμό και αξιοπιστία προχωράμε δυναμικά για τη διαχείριση όλων των δύσκολων θεμάτων που απασχολούν το νησί μας.

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μου και την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση που αποκόμισα τα τελευταία πέντε χρόνια σε συνδυασμό με τη θέληση για συνεισφορά που με διακατέχει μπορώ επάξια και με απόλυτη ευθύνη να διαχειριστώ όλα τα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας και τους συμπολίτες μας».

Με εκτίμηση,
Κυριαζής Μιχαήλογλου

 

Βιογραφικό 
Γεννήθηκε το 1989 στο Παραδείσι της Ρόδου όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι οικονομολόγος – Executive MBA με σπουδές σε τρία Ελληνικά Πανεπιστήμια. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Χρηματοοικονομικά τους. Αυτήν την περίοδο εργάζεται μόνιμα στα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ (Hellenic Duty Free Shops).

Είναι εν ενεργεία πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  Παραδεισίου.  Έχει διατελέσει πρόεδρος στο Σύλλογο Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας». Διετέλεσε επίσης μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εφήβων Δωδεκανήσου. Είναι μέλος σε διάφορους συλλόγους της περιοχής του.

Μιχάλης Καφετζής

«Ένας ακούραστος συνεργάτης καθημερινά και ασταμάτητα δίπλα στον πολίτη, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλυθιών, με την εμπειρία και την ευθύνη της πιο ευαίσθητης τουριστικής περιοχής του νησιού, έδινε και δίνει λύσεις σε όλα τα ζητήματα. Αύριο από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλιου θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Μιχάλη Καφετζή σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ « Συστρατεύομαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο διότι τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο, και σαν Δήμαρχος  με έχει στηρίξει στην πενταετή θητεία στις περιοχές ευθύνης μου, Καλυθιές-Φαληράκι, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των πολιτών. Επίσης  έχουν αρχίσει να υλοποιούνται τα έργα στις Καλυθιές και στο Φαληράκι, όπως είχε εξαγγείλει αρχικά».

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Καφετζής

 

 

Βιογραφικό 
Ο Μιχάλης Καφετζής γεννήθηκε το 1966 στις Καλυθιές Ρόδου όπου και κατοικεί έως τώρα. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με τις επιχειρήσεις και διετέλεσε επί πολλά έτη Πρόεδρος επαγγελματικών σωματείων.

Σήμερα ασχολείται με τα Τουριστικά Λεωφορεία Δημοσίας Χρήσης . Από το 2014 έως και σήμερα είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών. Συμμετείχε επί σειρά ετών στη Διοίκηση Ερασιτεχνικών Σωματείων.

Νικόλαος Γιαννάς

«Ένας δυναμικός χαρακτήρας, ένας μάχιμος δικηγόρος, με βαθιά πίστη στη δημοκρατία και την ανάγκη σύνθεσης, σύμπραξης, και συναίνεσης, με καθαρές προθέσεις και όραμα, συστρατεύεται στην παράταξή μας έτοιμος να εργαστεί σκληρά  για τον τόπο του στην επόμενη θητεία.

Νίκο Γιαννά σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το νησί μας θα βγει μεγάλος νικητής επιλέγοντας εκπροσώπους που πιστεύουν ότι απαιτούνται πλατιές, ενωτικές και δημοκρατικές συναινέσεις, έχουν όραμα, γνώση, διάθεση για προσφορά και θα εργαστούν για το ευ ζην όλων των Ρόδιων, χωρίς κομματικές ταμπέλες και μικροπολιτικά συμφέροντα.  Ταυτιζόμενος λοιπόν με την άποψη του Δημάρχου Ρόδου και συναδέλφου Φώτη Χατζηδιάκου ότι «Τα σπουδαία γίνονται από πολλούς μαζί, σε συνθήκες ελευθερίας, με σύνεση, συναίνεση, διάλογο και σεβασμό, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της δημοκρατίας» συμπορεύομαι με την παράταξη του «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ώστε να αγωνιστούμε για το κοινό μας όραμα για τη Ρόδο».

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Γιαννάς

 

 

Βιογραφικό 

Ο Νικόλαος Γιαννάς γεννήθηκε στην Δ. Γερμανία το έτος 1971. Κατάγεται από τ΄ Αφάντου – Ρόδου και είναι πατέρας δυο παιδιών. Από το έτος 2004 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και έως και σήμερα ασκεί μάχιμη Δικηγορία στα Δικαστήρια της Ρόδου και όλης της επικράτειας, ως Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω.

Pin It on Pinterest

Share This