Εξαιρετική εμφάνιση από τους αθλητές του Ροδήλιου στο 5ο Κριτέριουμ ΑΕΚ «Γ. Τρανόπουλος»


Εξαιρετική εμφάνιση σήμερα από τους αθλητές του Ροδήλιου, στο 5ο Κριτέριουμ ΑΕΚ «Γ. Τρανόπουλος», Ν. Φιλαδέλφεια, 19/3/2017. Αγωνιζόμενη πρώτη χρονιά στην κατηγορία Παίδων και οι τρεις αθλητές πλασαρίστηκα στην εξάδα. Ποιο συγκεκριμένα στην 2η θέση τερμάτισε ο Νίκος Δράκος στην 5η θέση o Σταμάτης Σαββάκης και 6ος ο Ιάκωβος Κούρος. Συγχαρητήρια στους αθλητές και στους γονείς που συμπαραστέκονται, στο προπονητικό Τιμ, Πανταζή Κώστα, Μανουκιάν Αναστάσιο και Πατάπη Δήμητρα για την άριστη προετοιμασία των αθλητών.

Συνοδός αποστολής, Σακελλάρης Δράκος!

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος »Μέγας Αλέξανδρος»

Ο Κυριάκος Παπασταματάκης στην elite κατηγορία αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στο Διεθνή ποδηλατικό Γύρο Μ.Αλέξανδρος ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, πιστοποίησε την εξαιρετική φόρμα που βρίσκετε ο αθλητής. Στην πρώτη αγωνιστική ημέρα 18 Μαρτίου 2017 διένυσε τα 47 ανηφορικά χιλιόμετρα (Πολύκαστρο – Αρχάγγελος ) σε 1:29:34.126 καταλαμβάνοντας την 49η θέση.

Στην δεύτερη ημέρα 19 Μαρτίου 2017 και μετά από 97 απαιτητικά χιλιόμετρα (Κιλκίς- Πικρολίμνη – Κιλκίς ) ο Κυριάκος Παπασταματάκης στο sprint κατέλαβε την 12η θέση σε2:26:48.747, λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα από τον νικητή του ETAP, Γεώργιο Μπούγλα που είχε χρόνο 2:26:46.880.

Εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. συγχαρητήρια στο αθλητή μας και στον προπονητή μας, Κώστα Πανταζή και ευχόμαστε καλή συνέχεια στη Πάτρα!

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

13 Shares
Share13
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble