Ευαγγελία Μ. Παναή: Πρόεδρε Βασίλη Σταυριανέ, καλό ταξίδι προς το φως και την αιωνιότητα!

Πρόεδρε Βασίλη Σταυριανέ,

καλό ταξίδι προς το φως και την αιωνιότητα!

Αγάπησες το Παραδείσι με όλο το πάθος της ψυχής σου και μέσα σε τρεις τετραετίες της προεδρίας σου στην Κοινότητα, (1982-1994), έκανες έργα υποδομής, πρωτοποριακά και μοναδικά.

Θέλησες να συνεχίσεις να προσφέρεις και πάλι αυτή την τετραετία στο αγαπημένο μας χωριό, δείχνοντας σε όλους πως δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη για τον τόπο μας και τώρα φεύγεις τόσο ξαφνικά και απρόσμενα, ως Πρόεδρος και για πάντα στη συνείδηση όλων των Παραδεισιωτών, Πρόεδρος!

Αισθάνομαι υπερήφανη, που με τίμησες με την εμπιστοσύνη σου ως σύμβουλο της παράταξης σου, τιμώντας με ως πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο της Κοινότητας μας, όπου, ανάμεσα σε άλλα έργα, δημιουργήσαμε τον Κοινοτικό Παιδικό Σταθμό και το Παραδοσιακό Παραδεισιώτικο Σπίτι- Μουσείο, κατά την θητεία μας 1992-1994.

Στην Έφη σου, τον ακλόνητο βράχο μιάς ζωής δίπλα σου, και στις κόρες σου Βιβή και Δήμητρα που σε λάτρευαν και τις λάτρευες, εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και τις εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Πολύ φτωχότερο το Παραδείσι από σήμερα,

αλλά το πνεύμα της αφοσίωσης σου στο χωριό μας, θα είναι πάντοτε παρόν, για να διδάσκει την αγάπη για τα κοινά και για την πατρώα γη.

Καλό ταξίδι προς το φως και προς την αιωνιότητα,

Πρόεδρε του Παραδεισίου,

Βασίλη Σταυριανέ!

Εμείς οι Παραδεισιώτες,

σε ευχαριστούμε για όλα, όσα πρόσφερες στο αγαπημένο μας χωριό!

Παραδείσι, 7-8-2021

Ευαγγελία Μ. Παναή