Ευχαριστήριο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος σε όλους όσους προσφέρουν για τους συνανθρώπους μας

Η εκκλ. επιτροπή Αγίου Παντελεήμονος ευχαριστεί τους ανθρώπους με την μεγάλη καρδιά που με την γενναία τους προσφορά καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες πολλών συνανθρώπων μας. Είναι δίπλα μας και στηρίζουν το μεγάλο έργο της ενοριας μας. Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια φωτεινά παραδείγματα στην τοπική μας κοινωνία.
Ευχαριστώ την οικ. του κ. Γεωργίου Ιωαννιδη για την προσφορά τους 300 κοτόπουλα.
Την οικ. του κ. Γεωργίου και της κ. Ευαγγελίας Αλεξανδριδη για την γενναία τους προσφορά σε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και διαφόρων ειδών ζαχαροπλαστειου.
Την οικ. του κ. Ιωάννη Παπαδηκα για την γενναία του και πολύ μεγάλη προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, λάδια, βουτυρα, τυρια και άλλα πολλά.
Την λέσχη Λαιονς Ρόδου για τα πολλά είδη τροφίμων και όχι μόνο. Που πάντα είναι δίπλα στο έργο του Αγίου Παντελεήμονα.
Τα παιδιά του Κολοσσού Ρόδου, την διοίκηση, τους προπονητές και τους συνεργάτες που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν και δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους μας.
Επίσης ευχαριστώ τον επιχειρηματια κ. Κώστα Κωσταριδη και την αδελφή του κ. Ανθουλα Κωσταριδη Καμπεροπουλου που πρόσφεραν 70 τσάντες με τρόφιμα στην ενορια μας.
Επίσης να ευχαριστήσω την εταιρεία Τσιπιτα Α.Ε, τον υπεύθυνο Δωδεκανήσου κ. Σωτήρη Σταματιου για την διάθεση άφθονων κρουασάν για τα παιδιά του 10ου δημοτικού σχολείου Αγίου Παντελεήμονα καθώς και τον έμπορο κ. Γιώργο Χατζημαρκο που και αυτός είναι δίπλα μας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.
Τους επιχειρηματιες πατέρα και υιο κ. Ιωαννη και κ. Σαββα Διακοσαββα για την καθημερινή τους προσφορά σε φαγώσιμα σάντουιτς, τυρόπιτες και άλλα.
Τον επιχειρηματια κ Δημήτρη Τσιμενιδη,Μακεδονικες γραμμές, το περιβόλι της Παναγίας για την γενναία του προσφορά σε 2 τόνους αλεύρι.
Τέλος να ευχαριστήσω τον ανώνυμο φίλο μου που σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου μας έφερε ένα φορτηγό πράγματα να καλύψουμε πολύ κόσμο καθώς το ορφανοτροφειο, το γηροκομείο, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του κέντρου Ελπίδα και όλα τα ιδρύματα.
Τους ευχαριστώ όλους και τους εύχομαι χρόνια πολλά και ευλογημένα.
Καλή και ευλογημένη χρόνια.

Εκ της εκκλ. επιτροπής.