Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα, Olaf Kjelsen στο Δήμο Ρόδου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Ρόδου, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα, Olaf Kjelsen, συνοδευόμενος από τον Πρόξενο της Ελβετίας στην Αθήνα, Jacques Baudevin και την Επίτιμη Πρόξενο της Ελβετίας στη Ρόδο, Denise Karagiannis.

Τον Πρέσβη, Olaf Kjelsen, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου, Αντώνη Καμπουράκη εκτός Ρόδου.

Η στενή συνεργασία του Δήμου Ρόδου με τις διπλωματικές και προξενικές αρχές της Ελβετίας, στον τομέα του Πολιτισμού αλλά και του τουρισμού, αποτέλεσαν τα κύρια θέματα συζήτησης.

Ο κ. Ταρασλιάς δήλωσε ότι ανέκαθεν οι σχέσεις της Ρόδου με την Ελβετία ήταν άριστες, εκφράζοντας την ικανοποίησή και την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι οι Ελβετοί πολίτες δείχνουν σταθερή προτίμηση στο νησί ως τουριστικό προορισμό.

Από την πλευρά του ο Ελβετός Πρέσβης Olaf Kjelsen, και ο Πρόξενος, Jacques Baudevin, εξέφρασαν τη μεγάλη τους χαρά που βρίσκονται στη Ρόδο, την οποία όπως δήλωσαν θα επισκεφθούν ξανά στο μέλλον προκειμένου να ανακαλύψουν όλα τα όμορφα σημεία του νησιού, να επισκεφθούν τα μνημεία και να γνωρίσουν καλύτερα τον Πολιτισμό του τόπου.

Pin It on Pinterest

Share This