Μια υπέροχη εθελοντική δράση και οι συνήθεις ύποπτοι Βρετανοί που ξέφυγαν …

Θα ήταν άδικο εκ μέρους μας αν σταθούμε μόνο στα έκτροπα που έγιναν στο πάρτι στους Πεύκους . Για ακόμα όμως μια φορά βρέθηκαν ανάμεσα στο μεγάλο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να διασκεδάσει στους Πεύκους  και οι “συνήθεις ύποπτοι” Βρετανοί , που υπό την επήρεια του Αλκοόλ επιδόθηκαν σε σεξουαλικές περιπτύξεις μπροστά σε τόσο κόσμο , που πήγε για να διασκεδάσει και παράλληλα να συμπαρασταθεί στο κίνημα εθελοντισμού που ξεκίνησαν με δική τους πρωτοβουλία νέα παιδιά επιχειρηματίες της περιοχής , όπου σε μια περίοδο αδυναμίας – ανυπαρξίας  της τοπικής αυτοδιοίκησης , αποφάσισαν με εθελοντικές δράσεις να βελτιώσουν την περιοχή όπου δραστηριοποιούνται και να προάγουν την ομορφιά του τόπου μας .

Η επιτυχία της βραδιάς ήταν πρωτοφανής ! Και τα χρήματα απο την εκδήλωση θα αξιοποιηθούν σε κοινωφελείς ενέργειες αναβάθμισης του τόπου μας που με την σειρά τους θα αποτελέσουν πόλο έλξης ακόμα περισσότερων τουριστών .

thumb_640

Σε καμία πάντως περίπτωση οι διοργανωτές δεν είχαν πρόθεση να προκαλέσουν αρνητικά δημοσιεύματα  , παρά μόνο να χαρίσουν μια υπεροχή βραδιά στον κόσμο που συμμετείχε σε ένα μεγάλης επιτυχίας πάρτι . Το περιστατικό με τους Βρετανούς να συνουσιάζονται σε δημόσια θέα  ήταν μεμονωμένο και προβλήθηκε περισσότερο απο όσο έπρεπε απο πανελλαδικά και τοπικά μέσα.

Ο σκοπός της βραδιάς επετεύχθη και δεν μπορεί να αμαυρωθεί απο μεθυσμένους τουρίστες που ξέφυγαν .

 

 

Pin It on Pinterest