Εθελοντές καθάρισαν τον χώρο πίσω από το Νεώριο – Φωτογραφίες

Μια ομάδα εθελοντών μαζί με τον Λουκά Μπαρκανίκα καθάρισαν το χώρο πίσω από το Νεώριο, του οποίου η εικόνα ήταν πολύ δυσάρεστη για όλους. Ένας χώρος εγκατάλειψης και αδιαφορίας.

Ο κ. Μπαρκανίκας γνωστός για την εθελοντική του δράση και την οικολογική του συνείδηση, ευπρέπισε τον χώρο αυτό μαζί με εθελοντές , ξεχορτάριασαν, κλάδεψαν και μάζεψαν τα σκουπίδια.  Βέβαια οι τουαλέτες στο χώρο παραμένουν αχρηστευμένες.

Ο ίδιος τόνισε πως είναι αδιανόητο στην καρδιά του καλοκαιριού, λίγες μέρες πριν τον Αύγουστο με χιλιάδες επισκέπτες στο νησί μας, ο χώρος που ενώνει στην ουσία την παλιά και νέα πόλη να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Στο δρόμο πριν τους τρεις μύλους, στη βιτρίνα της πόλης , χώρος όπου όλοι έχουν μια αναμνηστική φωτογραφία, έπρεπε να είναι όλα πεντακάθαρα. Και όμως η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Για ακόμα μια φορά τα αυτονόητα έπραξαν οι εθελοντές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο αυτό, στις κλειστές τουαλέτες παρατηρήθηκε μια διαρροή νερού που όπως ισχυρίζονται θαμώνες της περιοχής, συνεχίζεται για πολλούς μήνες χωρίς κανένας αρμόδιος να το ελέγχει.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This