ΕΣΠΕΕ Ρόδου – ΕΣΠΕΕ Ευβοίας: Δίπλα στους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, πραγματοποίησε την συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας το κοινωνικό της ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας στην Β. Εύβοια.

Τα είδη πρώτης ανάγκης αγοράστηκανμε χρήματα που συγκεντρώθηκαναπό τα εγγεγραμμένα μέλη, επίσης, από τους Αντιπροσώπους και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.Κατόπιν συλλογής και αποστολής των ειδών από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Ρόδου προς την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Εύβοιας, οι ενέργειεςτης Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Εύβοιας ήταν άμεσεςκαι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υλοποιήθηκε η διανομή των ειδών στους συνανθρώπους μας που τα είχαν πραγματική ανάγκη.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Εύβοιας και η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Ρόδου, κατόπιν ευχαριστήριας επιστολής από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό Φάνη, θέλουμενα τον ευχαριστήσουμε θερμά και εγκάρδια, όπου με την παρούσα επιστολή του,αναγνωρίζει και στηρίζει το σημαντικό έργο των Ενώσεων Στρατιωτικών Εύβοιας και Ρόδου.

Συνεχίζουμε δυναμικά, μένοντας πιστοί στο έργο μας, το οποίο είναι να βοηθάμε τους συναδέλφους μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που έζησαν οι συμπολίτες μαςστην Β.Εύβοια.

Pin It on Pinterest

Share This