Δημοσιογράφοι της Ρόδου πρόσφεραν τρόφιμα για ανέργους, συνταξιούχους ή άλλους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας

Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων
Πελοποννήσου Ηπείρου & Νήσων
Ρόδος 17/12/15

Οι δημοσιογράφοι της Ρόδου, μέλη της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου και Νήσων, αποφάσισαν και φέτος, να διαθέσουν το ποσό που προορίζονταν ως Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά ή τα εγγόνια τους, προκειμένου να ενισχύσουν μία ακόμα κοινωνική δομή.
Στο πλαίσιο αυτό, χορηγήθηκε εξολοκλήρου το ποσό που είχαν στην διάθεσή τους, για την αγορά τροφίμων σε ανέργους, συνταξιούχους ή άλλους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου της Ρόδου.
Μετά από συνεννόηση με τον αρμόδια αντιδήμαρχο, ιατρό κ. Άννα Ζωάννου, αγοράστηκαν τρόφιμα από το τοπικό σούπερ μάρκετ της Ρόδου.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στο συγκρότημα του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου όπου στεγάζεται το συσσίτιο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας.
Την παράδοση των τροφίμων έκαναν τα μέλη της Ένωσης Συντακτών της περιοχής μας στον ίδιο τον Δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ρόδου γι αυτή τους την προσπάθεια.
Ο Γιώργος Ζαχαριάδης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η προσφορά αυτή, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τους δημοσιογράφους της Ρόδου και προορίζεται για κοινωνικές ομάδες που αγωνίζονται ν’ ανταποκριθούν ακόμα και στα στοιχειώδη. Ευχήθηκε τα επόμενα χρόνια η κοινωνία μας να μην έχει τέτοιου είδους ανάγκες και να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που σήμερα τα οποία έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο εκατοντάδες συμπατριώτες μας.
Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, χαρακτήρισε την προσφορά αυτή ως σπουδαία, επειδή εκτός των άλλον τα χρήματα αυτά προορίζονταν για τα δώρα των παιδιών και των εγγονιών των δημοσιογράφων της Ρόδου.
Ευχαρίστησε επίσης δημόσια και την ΕΣΗΕΠΗΝ για την προσφορά αυτή, επισημαίνοντας τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν όχι μόνο τις μέρες των εορτών αλά και όλο το έτος, οι οποίες δυστυχώς διαρκώς αυξάνονται και ευχήθηκε καλές γιορτές και καλές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο.

20151217_111512_resized_1

Pin It on Pinterest

Share This