“Έρωτες στα Δωδεκάνησα ’14” – Κυκλοφόρησε η νέα συλλογή διηγημάτων

Κυκλοφόρησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η συλλογή διηγημάτων «Έρωτες στα Δωδεκάνησα 14». Μετά την περσινή επιτυχία του βιβλίου «Έρωτες στα Δωδεκάνησα ’13» οι εκδόσεις Βερέττα συνέχισαν κι εφέτος τη συλλογή ερωτικών διηγημάτων.
Εικοσιτρείς νέοι συγγραφείς μάς ταξιδεύουν στα Δωδεκάνησα, με τις γλυκές αλλά και πικρές, ευχάριστες αλλά και πονεμένες ερωτικές ιστορίες τους . Καθημερινές ιστορίες αγάπης αλλά και ανομολόγητα πάθη, έρωτες που κρατούν για μια ζωή αλλά και αυτοί που σβήνουν γρήγορα, είναι το φόντο των ιστοριών αυτών.
Νίσυρος, Αστυπάλαια, Λέρος, Κάρπαθος, Αρκιοί, Ρόδος, οι προορισμοί του ερωτικού αυτού ταξιδιού μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Έρωτες στα Δωδεκάνησα ‘14».
Η παρουσίαση του βιβλίου και η γνωριμία με τους νέους συγγραφείς θα γίνει στο Ροδίων Παιδεία το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 18:30. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία και η θεατρική ομάδα των εκπαιδευτηρίων.
Το βιβλίο διατίθεται ήδη στο βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο» και στο βιβλιοπωλείο «Λογοπαίγνιο» των εκδόσεων Βερέττα, στα Κοσκινού.