Ερωτοχτυπημένη 30χρονη ζητούσε από 9χρονο να κλεφτούν!

Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού ανακαλύπτοντας τις επιστολές που του έστελνε

Μια οικογένεια από τη νοτιοδυτική Γαλλία προσέφυγε στη δικαιοσύνη αφού ανακάλυψε ότι ο 9χρονος γιος της είχε λάβει πέρσι περίπου 23 ερωτικές επιστολές από μια γυναίκα 30 ετών, που προέτρεπε το παιδί να… κλεφτούν.

Στα γράμματά της, που κοσμούνταν με καρδούλες, η γυναίκα εκδήλωνε τον έρωτά της για το αγόρι, ανέφερε ότι ήθελε να το σκάσει μαζί του, να κάνουν παιδιά και να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους. Η 30χρονη εργαζόταν στο σχολείο όπου φοιτούσε ο μικρός.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Ναταλί Λαντόν, είπε ότι η οικογένεια κατέθεσε μήνυση τον Δεκέμβριο του 2013 και η γυναίκα παραδέχτηκε ότι έστελνε ερωτικές επιστολές στο παιδί. Η εισαγγελία είχε διατάξει τότε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 30χρονη δεν έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια και η υπόθεση έκλεισε με μια απλή «σύσταση» προς τη συντάκτρια των επιστολών.

Στις αρχές Οκτωβρίου οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν και δεύτερη μήνυση, αυτή τη φορά για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών και για «σεξουαλική κακοποίηση». Σύμφωνα με τη Λαντόν, την υπόθεση έχουν αναλάβει οι εισαγγελικές αρχές του Περιγκέ. «Οι γονείς σοκαρίστηκαν από την απλή σύσταση, θεωρούν τα γεγονότα πολύ σοβαρά και το παιδί τους ταράχτηκε», εξήγησε η δικηγόρος.

Στα τέλη του 2013 οι γονείς ανακάλυψαν στο δωμάτιο του παιδιού τις επιστολές που του έδινε η γυναίκα, μια εργαζόμενη στην καντίνα του δημοτικού σχολείου όπου φοιτούσε, σε ένα χωριό κοντά στο Περιγκέ. Η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει για να κρατήσει αποστάσεις από την ερωτοχτυπημένη 30χρονη και το παιδί, που σήμερα είναι 10 ετών, παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο και «αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα μολονότι έχει ακόμη ενοχές» ανέφερε ο πατέρας του.

«Εγώ θέτω ένα απλό ερώτημα: εάν επρόκειτο για έναν άνδρα που έγραφε παρόμοιες επιστολές σε ένα παιδί 9 ετών, πιστεύετε ότι η αντίδραση της δικαιοσύνης θα ήταν ίδια;» είπε η δικηγόρος μιλώντας στην εφημερίδα Sud Ouest.

Πηγή : newsbeast.gr