Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη… στρέφεται συνέχεια εναντίον μας»

Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια» ισχυρίζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερθείς στις σχέσεις της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

 «Τώρα, εσείς το καταλάβατε καλά, ότι “δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική”. Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει, αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις… αυτό είναι ξεχωριστό θέμα. Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές» υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο Τούρκος πρόεδρος.

«Στη Μεσόγειο… οι σχέσεις μεταξύ του αιγυπτιακού και του τουρκικού λαού είναι πολύ διαφορετικές. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη δύναμη σε άλλους. Θέλω να πω, δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί εδώ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές εξελίξεις» καταλήγει.

Ερντογάν: Γέμισε γήπεδο στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στην Κωνσταντινούπολη

Μεγάλη προεκλογική φιέστα διοργάνωσαν οι οπαδοί του κόμματος του Ερντογάν, ο οποίος ξεκίνησε επίσημα με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση την προεκλογική του εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη.

Το γήπεδο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, είχε στολιστεί με μια τεράστια φωτογραφία του και ήταν ασφυκτικά γεμάτοΟι οπαδοί του τού αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του ’70.

Pin It on Pinterest

Share This