Εργασίες στις εθνικές οδούς της Ρόδου – Προσοχή στους οδηγούς

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς το αεροδρόμιο θα διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό με αρχή στη Χ.Θ. 9+700 της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου (200μ. περίπου πριν τη συμβολή της με την Εθνική οδό Τσαΐρι – Αεροδρόμιο) και τέλος στην Εθνική οδό Τσαΐρι – Αεροδρόμιο στη Χ.Θ. 0+500 περίπου στα πλαίσια της εκτέλεσης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ».

Σας ενημερώνουμε ότι η μια λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου προς Λίνδο στη Χ.Θ. 9+700 θα κλείσει για 48 ώρες, την Τετάρτη 02-12-2015 και την Πέμπτη 03-12-2015, και ώρα από 7:00 π.μ. της 02ης -12-2015, γιατί θα εκτελούνται εργασίες οδοποιίας στη συμβολή των δύο Εθνικών οδών Ρόδου – Λίνδου και Τσαΐρι – Αεροδρόμιο στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ».
Τα διερχόμενα οχήματα προς το αεροδρόμιο θα κατευθύνονται με την κατάλληλη σήμανση μέσω της παρακαμπτήριας οδού.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.
Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Pin It on Pinterest

Share This