Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Αρχάγγελο απο την Περιφέρεια

Ενημερώνουμε το κοινό ότι, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ ΕΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» της Π.Ν.ΑΙ., θα εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην είσοδο του Αρχαγγέλου από το Κέντρο Υγείας στη συμβολή με την Ε.Ο. Ρόδου – Λίνου έως το Α.Τ. Αρχαγγέλου, από την Πέμπτη 09-11-2017 έως και την Παρασκευή 10-11-2017 και τις ώρες από 07:00 έως 16:00. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο στην μία εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της οδού.

Για τη διαδρομή από Λύκειο Αρχαγγέλου προς Ρόδο, η οδός θα παραμείνει κλειστή στο ύψος του Α.Τ. Αρχαγγέλου και η έξοδος από το χωριό θα γίνεται από το παρακείμενο υφιστάμενο οδικό δίκτυο, με την εφαρμογή κατάλληλης κατακόρυφης (προσωρινής) σήμανσης.

Για τη διαδρομή από Ρόδο προς Αρχάγγελο, η είσοδος Αρχαγγέλου από το Κέντρο Υγείας θα γίνει μονόδρομος προσωρινά για την είσοδο στο χωριό και την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των καταστημάτων επί της οδού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.