Εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων αύριο στη Ρόδου-Λίνδου

Ενημερώνουμε το κοινό ότι, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ ΕΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» της Π.Ν.ΑΙ., θα εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτησης νέων στη θέση Τσαΐρι επί της Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου, στο σημείο απέναντι από το περίπτερο και την είσοδο του στρατοπέδου μηχανικού, την Τετάρτη 29-11-2017 και τις ώρες από 07:00 έως 15:00.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού και για τις δύο κατευθύνσεις. Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστή, με την εφαρμογή κατάλληλης κατακόρυφης (προσωρινής) σήμανσης.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να ακολουθούν χωρίς παρέκκλιση την οδική σήμανση καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Pin It on Pinterest

Share This